Ben a câştigat! Jennifer se mută din casă

30 martie 2016 22:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a terminat! Actriţa Jennifer Garner se mută din vila de 45 milioane $ din Pacific ­Palisades, în care a locuit împreună cu soţul său, Ben Affleck. Ieri, camioanele îi încărcau lucrurile.

Pentru că Ben Affleck (43 de ani) nu a vrut în ruptul capului să plece din casă, Jennifer Garner (43 de ani) face acest pas ca să aibă linişte în familie.

Actorul îşi construise chiar o aripă separată la vilă numai să rămână lângă fosta soţie şi cei trei copii ai lor, Violet, de 10 ani, Seraphina, de 7 ani, şi Samuel, de 4 ani. Numai că fosta nevastă nu mai vrea ca Ben să trăiască în apropierea sa, după ce au decis să divorţeze.

Toată lumea spune că ea şi-a împachetat lucrurile şi, miercuri, a supravegheat personal încărcarea lor în camioane. Divorţul de 130 milioane $ îşi urmează cursul. Garner şi Affleck au anunţat că se despart la 30 iunie 2015, după 10 ani de la căsătorie.

Anunţul a fost făcut după ce au apărut zvonuri că el a înşelat-o cu bona copiilor, Christine Ouzounian, de 28 de ani. Însă Jennifer Garner a povestit, într-un interviu acordat revistei “Vanity Fair”, că ea a luat decizia de a divorţa cu mai multe luni înainte de a auzi despre aventura lui cu dădaca. Ben a câştigat doar dreptul de a rămâne în casă. El încă nu s-a împăcat cu ideea de a se despărţi de Jennifer.

Mai multe