Ben Affleck i-a dat sfaturi lui Jennifer Lopez despre mariajul ei destrămat!

20 iulie 2011 12:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu siguranţă actorul va fi mereu acolo pentru fosta lui iubită.

Chiar dacă cei doi şi-au anunţat ruptura, după o relaţie de 18 luni, în ianuarie 2004, vedeta a fost fericită să ajute atunci când mariajul cântăreţei s-a dus pe apa sâmbetei.

Guadalupe Lopez, mama artistei, i-a cerut ajutorul lui Ben pe 12 iulie, mai multe surse confirmă acest lucru pentru usmagazine.com.

«Guadalupe i-a cerut lui Affleck ajutorul prin email, deoarece vroia câteva sfaturi cu privire la Jennifer. Mereu ea l-a apreciat şi a avut încredere în el. Ben i-a răspuns la mail, i-a urat de bine şi a întrebat-o cum poate s-o ajute», spune sursa despre actorul de 38 de ani, care este căsătorit cu Jennifer Garner şi are două fete.

La trei zile după aceste emailuri, Lopez şi Anthony şi-au anunţat despărţirea printr-un comunicat de presă.

«A fost o căsnicie foarte proastă, iar J.Lo a avut curajul să-i pună capăt. Marc a fost un soţ oribil», a spus o sursă din anturajul vedetei.

Tot sursele susţin că Marc era extrem de gelos, posesiv şi vroia să controleze totul - de la garderoba artistei şi până la afacerile sale.

Apropiaţii cântăreţei susţin că în ciuda aspectului ei foarte încrezător, ea este o persoană care nu are încredere în ea, iar «Marc chiar a profitat de această insecuritate, de asta ea i-a suportat abuzurile atâta timp».

Citeşte şi:ŞOC! Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au despărţit!

Jennifer Lopez va cânta la o nuntă în Ucraina pe bani grei!

Mai multe