Ben Affleck şi Jennifer Garner se împacă?

15 martie 2018 19:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Îşi petrec din nou nopţile împreună! Ben Affleck şi Jennifer Garner par că vor să-şi mai dea o şansă. Anul trecut, actriţa a dat divorţ de soţ, după 12 ani de căsnicie. Însă divorţul nu s-a finalizat.

Actorul Ben Affleck (45 de ani) s-a întors acasă la Jennifer Garner  (45 de ani) şi la cei trei copii ai lor, Violet, de 12 ani, Seraphina, de 9 ani, şi Samuel, de 6 ani, potrivit publicaţiei “US”. Ei au fost surprinşi recent cu toţii la plimbare, în Los Angeles. Starul a spus prietenilor că nu poate trăi fără soţie. După ce a încercat o relaţie cu Lindsay Shookus, de 37 de ani, Ben a revenit la Jennifer. O imploră să-l ia înapoi. Jennifer pare că vrea şi ea să-l ierte.

Cât timp actorul din “Batman vs Superman” a fost internat la dezalcoolizare, nu demult, ea l-a vizitat zilnic. Căsnicia lor s-a stricat în 2015 când Affleck a înşelat-o pe Garner cu bona copiilor, Christine Ouzounian (30 de ani). “Lucrurile par să meargă bine acum. Jennifer are mare grijă de Ben, e foarte prezentă. Amândoi vor să-şi mai dea o şansă”, a spus o sursă. O altă sursă spune că Ben Affleck ar mai ţine încă şi la Lindsay Shookus. Însă relaţia lor nu e posibilă, fiindcă ea locuieşte în New York, împreună cu fiica sa, iar actorul stă în Los Angeles. Ben şi Jennifer au împreună averea de 130 de milioane de dolari.

Mai multe