Beyonce arată incredibil la patru luni de când a născut gemeni. Ce sexy a pozat!

19 octombrie 2017 8:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beyonce (36 de ani) este una dintre cele mai influente și iubite figuri din lumea muzicii internaționale. Vocea, carisma și sex-appealul ei nu pot fi puse la îndoială, iar maniera în care a influențat viețile a milioane de oameni a transformat-o într-unul dintre cele mai cunoscute nume de pe mapamond.

Pentru că și-a dorit mereu o familie, frumoasa americancă a decis să facă ceva în acest sens. După ce acum cinci ani a născut-o pe prima sa fiică a sa și a soțului ei, rapper-ul Jay-Z (47 de ani), Blue Ivy, în urmă cu patru luni, cântăreața a devenit din nou mamă, când a adus pe lume gemeni.

Așa cum fac cele mai multe vedete, și Beyonce a revenit în formă în timp record. Este destul de activă pe Instagram, acolo unde a publicat mai multe imagini după ce a devenit mămică din nou. A primit nenumărate laude pentru faptul că și-a păstrat formele voluptoase, dar a reușit să-și transforme talia și să creeze efectul de clepsidră pe care și-l dorește orice femeie.

Cu ocazia evenimentului Tidal (platforma de muzică a lui Jay-Z) ce a avut loc în New York, solista a luat fața unor vedete la fel de sexy, precum Jennifer Lopez sau fetele din trupa Fifth Harmony.

Nimeni nu a strălucit mai tare decât "Regina" Bey. Îmbrăcată într-o rochie verde smarald ce i-a îmbrățișat forma de clepsidră, cu o capă din blană, un machiaj bronze și bijuterii de 5 milioane de dolari, soția lui Jay-Z a furat toate privirile. Nu degeaba i se spune adeseori că este o divă. Apariția rafinată nu a fost stricată nici de crăpătura rochiei, care i-a arătat picioarele tonifiate și nici de decolteul discret, dar de efect.

Mai multe