Beyoncé: «Aţi înnebunit, eu sunt grasă?»

31 mai 2013 16:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

”Cum îmi puteţi face una ca asta?”, a răbufnit cântăreaţa Beyoncé, când a descoperit că firma H&M i-a subţiat formele voluptuoase în fotografiile pentru linia de costume de baie a cărei imagine este.

După ce, cu câteva luni în urmă, H&M a anunţat că Beyoncé le va promova articolele de vară, cântăreaţa a apărut pe plajele din întreaga lume în costume de baie fabricate de această firmă. Totuşi, relaţia contractuală dintre cele două părţi nu a decurs prea bine. Vedeta de 31 de ani nu a apreciat ideea retailerului de a-i modifica pozele în photoshop, cu scopul de a-i fi îngustate formele voluptuoase, şi a luat foc, înfuriată probabil pentru că au considerat-o grasă, a povestit o sursă în ziarul „The Sun".

Stafful lui Beyoncé a refuzat să dea undă verde acelor poze, cerând firmei H&M să folosească fotografiile originale. Este posibil ca artista să fi insistat pentru utilizarea pozelor "naturale" şi pentru a nu mai fi acuzată că încearcă să-şi schimbe culoarea pielii, după modelul Michael Jackson. Purtătorul de cuvânt al firmei de îmbrăcăminte a recunoscut că au existat discuţii pe seama fotografiilor, susţinând că ambele părţi au fost, în final, mulţumite de rezultat. Reprezentanţii cân­­­­tăreţei au refuzat să facă vreun comentariu despre subiect.

Se foloseşte de reclame să lanseze un album

Retailerul H&M a lansat în luna mai reclamele pentru cea mai nouă colecţie de vară. Beyoncé a profitat de această ocazie pentru a lansa noul hit, "Standing on the sun". Cântăreaţa se pregăteşte să lanseze un nou album muzical.

Mai multe