Beyonce, marea absentă de la Met Gala! Motivul pentru care diva s-a răzgândit

9 mai 2018 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-au întrecut în ţinute şi accesorii şi au ţinut prima pagină a ziarelor cu apariţiile de la Met Gala. Rihanna, Jennifer Lopez, Madonna, Katy Perry sunt doar câteva dintre vedetele care au făcut senzaţie la evenimentul care a avut loc la Muzeul Metropolitan, din New York. De departe, cea mai aşteptată apariţie a serii a fost cea a artistei Beyonce. Surpriză însă, cântăreaţa s-a răzgândit în ultimul moment.

În mai 2017, Beyonce era însărcinată în opt luni cu gemeni, aşa că n-a putut participa la Met Gala. Cântăreaţa a avut apariţii memorabile pe covorul roşu de la Muzeul Metropolitan în ultimii ani, iar fanii şi fotografii o aşteptau acum cu sufletul la gură.

Beyonce n-a venit însă. Culmea e că deşi n-a fost prezentă fizic, diva a reuşit să-şi facă simţită prezenţa, căci despre ea s-a vorbit mai mult decât despre unele staruri cu greutate care au fost acolo. Şi asta pentru că internauţii au răspândit tot felul de glume şi ironii, care o vizau pe Beyonce, şi care s-au viralizat rapid. Ei au postat imagini cu covorul de la gală alături de textul „Beyonce a furat show-ul la Met Gala” sau scări pe care se întrezăreau câteva umbre, cu textul „Beyonce a apărut sub forma Sfântului Duh!”.

Şi totuşi care a fost motivul din cauza căruia artista s-a răzgândit în ultimul moment. Potrivit Etonline, se pare că Jay-Z, soţul artistei, ar fi surprins-o cu o vacanţă.

„Jay-Z a surprins-o cu o călătorie pentru că a simțit că aceasta avea nevoie să se relaxeze înainte de turneul în care vor porni  împreună la începutul lunii iunie”, a declarat o sursă pentru Etonline. Artista ar fi urmat să poarte o rochie creată de Peter Dundas la Met Gala.

Mai multe