Beyonce și Jay-Z au lansat primul album în colaborare. Anunțul a fost făcut la finalul unui concert

17 iunie 2018 12:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beyonce și Jay-Z au anunțat recent că au lansat un album în colaborare. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, iar anunțul a fost făcut la finalul unui concert la Londra. „Everything is love” se intitulează primul lor album pe care l-au conceput și interpretat împreună.

Beyonce și Jay-Z au lansat deja primul videoclip al unei piese de pe materialul discografic, acesta a fost filmat în muzeul Luvru din Paris. Albumul poate simboliza chiar legătura pe care o au în prezent în căsnicie, indiferent că în trecut au avut parte de probleme, ca în multe alte cupluri mondene, dispute despre care au vorbit în albumele precedente. Jay-Z mărturisea anul trecut că vor colabora la un proiect pe care îl considera la momentul respectiv „aproape ca o ședință de terapie de cuplu”, conform a1.ro.

Primul videoclip lansat în urmă cu doar câteva ore a fost filmat în muzeul Luvru, iar în prim-plan a fost chiar Mona Lisa. Printre alte opere celebre s-a evidențiat și Venus din Milo, dar și alte creații reprezentative cadrului creat de Beyonce și Jay-Z pentru videoclip. 

Mai multe