Beyoncé şi Jay Z, divorţ de 1 miliard de dolari?

18 ianuarie 2017 20:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt bogaţi şi celebri, au nenumăraţi fani! Însă dincolo de imaginea de cuplu de mare succes, cântăreaţa Beyoncé şi soţul ei, rapperul Jay Z, nu îşi mai vorbesc. S-au separat deja şi ea vrea divorţ.

Căsnicia lui Beyoncé (35 de ani) cu Jay Z (47 de ani) e pe butuci! Cântăreaţa s-a săturat de infidelitatea soţului, însă ceea ce a pus capac a fost un scandal sexual în care rapperul este implicat. Cântăreaţa a aflat recent că Jay Z are un copil din flori, Rymir Satterthwaite, de 23 de ani, conceput pe când mama acestuia, Wanda, era încă minoră.

Radar Online a obţinut documente prin care se dovedeşte că Shawn Corey Carter, care este numele adevărat al rapperului, s-a luptat cât a putut pentru a evita să facă testele ADN solicitate de Wanda Satterthwaite. În 1992, pe când aceasta a făcut sex cu Jay Z, el avea 22 de ani, iar ea era adolescentă. “Nu mă voi opri până nu mi se face dreptate!”, a spus Rymir.

În prezent, Wanda şi fiul se luptă în instanţă cu rapperul pentru a-l forţa să-şi recunoască paternitatea. Detaliile despre aventura lui Jay Z cu această femeie au zguduit puternic relaţia artistului cu Beyoncé. Şi aşa erau la cuţite, fiindcă diva l-a bănuit că a înşelat-o cu Rihanna (28 de ani), însă tensiunile dintre ei se mai calmaseră.

Beyoncé este acum mai decisă ca niciodată să divorţeze, dar zice că încă nu e pregătită să facă anunţul oficial. Ea s-a căsătorit cu rapperul în 2008, după ce au colaborat la lansarea albumului ei “03 Bonnie & Clyde”. Au împreună o fetiţă, Blue Ivy, de 5 ani.

Mai multe