Beyonce, zeița de aur! Cum a apărut artista alături de fiica ei pe covorul roșu

20 martie 2018 17:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beyonce este una dintre cele mai iubite artiste din lume, iar aparițiile ei la evenimente sunt memorabile.

Cea supranumită ”Regina R&B-ului” a pășit zilele trecute pe covorul roșu, la Wearable Art Gala din Los Angeles, eveniment organizat chiar de către mama lui Beyonce.

Artista de 36 de ani a fost însoțită de soțul ei, Jay-Z, dar și de micuța Blue Ivy. Beyonce s-a asortat cu fiica sa, ambele purtând rochii și accesorii de păr aurii. La soare te puteai uita, la solistă ba! Rochia artistei era un model tip sirenă și avea o trenă uriașă. Tulul de culoare nude lăsa impresia că artista nu poartă lenjerie intimă.

Tema galei a fost "Waco to Wakada", inspirată de filmul Black Panther. Beyonce și Blue Ivy au fost în centrul atenției la acest eveniment, iar fiica solistei a licitat pentru un tablou pe care l-a și cumpărat cu 10.000 de dolari. Beyonce a făcut și ea o ofertă câștigătoare de 17.000 de dolari pe un set de cercei, Lorraine Schwartz,  pe care cântăreaţa i-a purtat la un eveniment. Toți bani strânși la eveniment vor merge la o asociație non profit.

Beyonce are peste 112 milioane de fani pe Instagram. Fotografiile postate de artistă de la eveniment au adunat milioane de like-uri de la internauți.

Mai multe