Bieber a «spart» 15.000 $ pentru o petrecere ratată

3 martie 2013 15:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiţe de vedetă! Justin Bieber a făcut un scandal monstru la clubul de noapte Cirque du Soir din Londra, unde a plătit 15.000 $ (50.000 lei) pentru petrecere, fiindcă amicul său de 14 ani nu a fost lăsat să intre.

A vrut să fie cea mai "tare" petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 19 ani, dar a fost "cel mai mare eşec". Justin Bieber pusese la cale, vineri seara, o petrecere de pomină la clubul de noapte Cirque du Soir.

Jaden Smith, de 14 ani, a fost motivul scandalului

Cheful avea ca temă circul, fiind invitaţi clovni şi experţi în jonglerii, pentru a o da gata pe noua lui iubită, cântăreaţa şi fotomodelul Ella Paige Roberts (17 ani).

Numai că responsabilii localului au simţit că prietenii lui Bieber miroseau a marijuana şi au luat foc, potrivit "The Mirror".

La petrecere abia începuseră să fie desfăcute sticlele de băutură şi artificiile să încingă atmosfera

A izbucnit un scandal monstru între aceştia şi gărzile de corp ale starului care susţineau că petrecăreţii nu au droguri la ei. Totul a culminat când Jaden Smith, băiatul de 14 ani al actorului Will Smith, nu a fost lăsat să intre în club pe motiv că nu are vârsa legală pentru astfel de localuri.

Cearta dintre anturajul lui Justin Bieber şi responsabilii de la Cirque du Soir s-a înteţit. Pentru că prietenul lui, Jaden, nu a fost lăsat să intre, Bieber a părăsit clubul de noapte după numai 15 minute. Când a ajuns la hotel a trims următorul mesaj pe Internet: "cea mai proastă petrecere din viaţa mea".

Mai multe