Blestemul de a fi cel mai bine plătită loveşte din nou

4 august 2012 13:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dramă la Hollywood. Încă o dată se verifică zicala care spune că banii nu aduc fericirea. Kristen Stewart (22 de ani) a fost desemnată recent cel mai bine plătită actriţă, dar a pierdut fericirea!

În iunie, tânăra Kristen Stewart a fost desemnată de revista "For­bes", în mod cu totul surprinzător, cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood.

Ea a câştigat 34,5 milioane de dolari, într-un singur an, devansând celebrităţi precum Angelina Jolie sau Meryl Streep. Numai că marea bucurie nu a durat mult pentru eroina din seria de filme "Amurg".

În luna iulie s-a aflat că ea s-a iubit cu un bărbat însurat, tată a doi copii, regizorul Rupert Sanders (41 de ani). Fanii i-au întors spatele lui Kristen şi ameninţă că îi vor boicota filmele. Iubitul ei, Robert Pattinson (26 de ani), a părăsit-o imediat şi acum se bat pe câinele pe care îl deţineau în comun.

Se pare că suferinţele sale nu contenesc, deoarece actriţa a descoperit că este şi însărcinată şi nu ştie al cui e copilul. Soţia lui Sanders, Liberty, şi-a iertat bărbatul, iar Kristen s-a trezit absolut singură şi la un pas de a-şi compromite definitiv cariera.

Sandra Bullock, victima aceluiaşi blestem

Şi Sandra Bullock (48 de ani) s-a trezit cu viaţa dată peste cap, în 2010, când a fost desemnată cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, pentru că a câştigat într-un singur an 56 de milioane de dolari.

În luna martie a ieşit la iveală că soţul ei, Jesse James (43 de ani), pe care îl adora, a înşelat-o la greu. Mai multe femei au dezvăluit în presă că au avut aventuri cu acesta.

Mai multe