Blonda asta a blocat tot traficul! Cum a ieşit din casă

17 iunie 2018 15:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu e vreo şedinţă foto, ci o simplă zi din viaţa sexoasei Ana Braga. Brazilianca a găsit un mod inedit de a-şi susţine echipa favorită la Campionatul Mondial de Fotbal. Blondina a ieşit din casă, aproape goală şi şi-a acoperit sânii cu o bustieră cu drapelul Braziliei.

Ana Braga (36 de ani) nu poate trece neobservată! Fostul iepuraş Playboy le-a oferit trecătorilor o privelişte de zile mari.

Fotomodelul a ieşit la plimbare cu maşina pe străzile din Los Angeles, iar la un moment dat a oprit să facă plinul.

Angajaţii benzinăriei, dar şi şoferii care se aflau în zonă au rămas mască atunci când Ana a coborât din maşină.

Blonda purta o bustieră, care abia îi acoperea sânii şi o pereche de pantaloni decupaţi cu vedere la chiloţi, făcuţi celebri de Christina Aquilera în clipul Dirrty.

După ce a văzut paparazzi în zonă, Ana a început să facă show la pompă, să se mişte lasciv, iar la un moment dat era să rămână în sânii goi.

Originară din Rio de Janeiro, blonda s-a stabilit în urmă cu 20 de ani în Statele Unite, unde și-a făcut un renume atât ca model de tabloid, cât și ca dansatoare. Acum, Ana Braga lucrează ca model, tot în Statele Unite. Blondina a pozat în mai multe rânduri pentru celebra revistă cu iepuraşi, iar în 2014 a fost şi pe coperta Playboy România.

Mai multe