Blonda sexy a lui Stan Wawrinka e adversara Simonei Halep la Indian Wells

10 martie 2017 11:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Simona Halep, a patra favorită a turneului WTA de la Indian Wells, şi-a aflat adversara din turul secund al competiţiei. Aceasta este jucătoarea croată Donna Vekic, nimeni alta decât iubita celebrului tenismen elveţian Stan Wawrinka, care a învins-o în primul tur pe americanca Alison Riske, scor 6-3, 7-6.

În circuitul feminin, Donna Vekic a fost considerată "Noua Şarapova", în primul rând datorită asemănării fizice cu rusoaica. La tenis, Donna nu se poate compara cu Maria Şarapova, ea aflându-se undeva în jurul locului 100 în lume.

În schimb, sportiva de 20 de ani e mult mai cunoscută datorită relaţiei cu Stan Wawrinka, unul dinre cei mai valoroşi tenismeni din lume. De altfel, pentru a se bucura de frumuseţea Donnei, elveţianul şi-a părăsit familia, divorţând după o căsnicie de şase ani.

În vara anului 2015, Donna Vekic şi Stan Wawrinka s-au aflat în centrul unui uriaş scandal sexual provocat de un alt tenismen, australianul Nick Kyrgios. Astfel, în timpul unui meci cu Wawrinka, Kyrgios s-a scăpat şi a dezvăluit una dintre aventurile amoroase ale Donnei.

"Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale. Îmi pare rău să-ţi spun asta, amice...", i-a transmis Kyrgios lui Wawrinka, discuţie care a apărut apoi pe o înregistrare.

Mai multe