Bloom şi Bieber s-au bătut pentru Miranda Kerr

30 iulie 2014 21:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu e de glumă cu Orlando Bloom! Actorul, cunoscut pentru rolul lui Legolas din ”Stăpânul inelelor”, l-a atacat recent pe Justin Bieber. Starul şi-a ieşit din minţi când cântăreţul i-a zis că a făcut sex cu Miranda Kerr.

Chiar dacă, la 25 octombrie 2013, Orlando Bloom (37 de ani) a anunţat că s-a despărţit de fotomodelul Miranda Kerr (31 de ani) şi vor să divorţeze, după 3 ani de căsnicie, starul este încă foarte sensibil când e vorba de ea. A simţit-o pe pielea lui Justin Bieber (20 de ani). Cântăreţul a postat o fotografie a Mirandei, lăsând să se înţeleagă că a făcut sex cu ea. Bloom a luat foc şi, când l-a întâlnit, marţi seara, pe Bieber, în faţa restaurantului Cipriani din Ibiza, a sărit la bătaie. ”Ce vrei şmechere?” i-a replicat adolescentul, care abia a putut să evite un pumn pe care actorul i l-a aruncat în faţă. ”Ce bună e nevastă-ta la pat!”, l-ar fi întărâtat Bieber.

Ca un taur, adus la nebunie de mantaua roşie a toreadorului, Bloom s-a năpustit asupra lui. Cu greu, i-au despărţit oamenii din jur. După îmbrânceli şi ameninţări îngrozitoare, Bieber ar fi fugit în aplauzele mulţimii. Marea duşmănie dintre ei provine de la faptul că interpretul canadian a fost văzut giugiulindu-se cu Miranda, în 2012, pe când aceasta era încă soţia actorului. Rivalitatea lor a crescut după ce Bloom a fost surprins împreună cu iubita lui Bieber, Selena Gomez (21 de ani), în aprilie.

Mai multe