Bob Dylan și-a vândut toate cântecele! Ce sumă a încasat

8 decembrie 2020 15:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bob Dylan și-a vândut întregul catalog de 600 de cântece, inclusiv celebrele ”Blowin´ In The Wind”, ”The Times They Are a-Changin” și ”Knockin´ On Heaven´s Door”. Cumpărătorul este compania Universal Music Group.

Faimosul muzician Bob Dylan (79 de ani) și-a vândut întregul catalog de 600 de cântece, cu 300 milioane de dolari. Este cea mai mare afacere de acest fel din ultimul secol. Universal Music Group a cumpărat drepturile de autor pentru toate piesele artistului. Cele 600 de piese acoperă o perioadă de activitate de 60 de ani. Rebelul anilor ’70,, Bob Dylan s-a lansat în muzică la începutul anilor 1960 şi a fost sursă de inspiraţie pentru legendara trupă The Beatles și faimosul David Bowie. În urmă cu patru ani, Bob Dylan a devenit primul compozitor laureat al premiului Nobel pentru Literatură.

Bob Dylan, interviu inedit. Care e artistul pe care-l admiră cel mai mult

iÎntre două cântări, Bob Dylan a acceptat într-un final premiul Nobel Între două cântări, Bob Dylan a acceptat într-un final premiul Nobel

Artistul are șase copii

Cântăreţul şi poetul american Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură în anul 2016, însă nu a participat la ceremonia de acordare a distincţiei, care a avut loc la 10 decembrie, la Stockholm. Acest lucru i-a atras critici. Căsătorit de două ori, cu Sara Dylan, între 1965 și 1977, și cu Carolyn Dennis, între 1986 și 1992, Bob Dylan are șase copii. El a fost șocat când fiica sa, Desiree Dennis-Dylan (34 de ani, l-a anunțat că se căsătorește cu o femeie. Bob Dylan și-a vândut întregul catalog de 600 de cântece, inclusiv celebrele sale piese ”Blowin´ In The Wind”, ”The Times They Are a-Changin” și ”Knockin´ On Heaven´s Door”.

Mai multe