Bobbi Kristina Brown a murit! Fiica lui Whitney Houston avea doar 22 de ani

27 iulie 2015 7:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântărețe Whitney Houston și a artistului Bobby Brown (46 de ani), a murit, duminică (26 iulie). Ea avea doar 22 de ani și a avut o soartă la fel de tragică precum mama ei.

Fiica lui Whitney Houston a fost în comă aproape jumătate de an, după ce tânăra a fost găsită fără cunoștință în cadă. Incidentul a avut loc la 31 ianuarie și a fost foarte asemănător cu circumstanțele bizare în care a murit mama ei, Whitney Houston, în anul 2012, conform usmagazine.com.

Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster, purtătoarea de cuvânt a familiei.

Bobbi Kristina Brown a murit. Viaţa ei, în imagini

Bobbi fusese plasată în comă indusă, iar bunica ei, Cissy, a dezvăluit recent că medicii i-au spus că are leziuni cerebrale ireversibile. Bobbi Kristina Brown era singurul copil al regretatei cântărețe. S-a născut în 1993, în timpul căsătoriei rapperului Bobby Brown cu Whitney Houston, de care artista a divorțat în 2007.

Bobbi Kristina Brown a murit. Vedetele îşi exprimă regretul dispariţiei fiicei lui Whitney Houston

Vestea decesului fiicei lui Whitney Houston a luat prin surprindere vedetele din Statele Unite. Chiar dacă tânăra avea peste 6 luni de când se afla în comă şi lumea era oarecum pregătită şi de o asemenea veste, anunţul a întristat foarte multe persoane, prieteni ai regretate sale mame, cunoscuţi sau apropiaţi. Oprah Winfrey a publicat un mesaj de rămas-bun pe Twitter. "În sfârşit pace!", a scris moderatoarea tv.

Cântăreaţa Missy Elliotta transmis şi ea un mesaj emoţionant prin intermediul reţelei de socializare Twitter. "Inima mea e încărcată de regrete. Să te odihneşti în pace alături de mama ta Bobbi Kristina. Mă rog pentru familia Brown-Houston", a scris Missy.

Bobbi Kristina Brown şi Whitney Houston- My Love Is Your Love

Mai multe