Bomba sexy Katie Price şi-a săltat a 11-a oară poponeţul! De data asta fără bisturiu

13 noiembrie 2017 12:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La 39 de ani, Katie Price vrea să arate ca la 20. Şi pentru asta cheltuieşte sume importante pe diferite proceduri de rejuvenare. Bomba sexy care a pozat în Playboy în urmă cu mai bine de 15 ani, şi-a făcut dinţii în Turcia şi recent a făcut cea de a 11-a operaţiune de ridicare a feselor.

Katie Price are o avere estimată la peste 30 de milioane de lire sterline şi face bani din apariţiile sexy în diferite reclame. Ea a are o linie de produse cosmetice şi parfumuri, de haine şi chiar accesorii pentru cai. Şi cum ea e imaginea produselor, este obligată să îşi întreţină trupul în cele mai mici detalii. „Tehnica non-invazivă LipoFirm pro se bazează pe un aparat-minune care dă elasticitate pielii, arde grăsimea din straturile superficiale ale acesteia, reduce celulita şi dă contur corpului”, a explicat Katie Price pe pagina ei de Internet în timp ce se filma efectuând procedura.

Ea a dezvăluit că „asta este cea de a 11-a oară când apelează la acest tip de intervenţie şi că fundul apetisant pe care l-a afişat în ultima vreme este o dovadă vie a faptului că procedura funcţionează. „Am făcut tratamentele astea până când mama mi-a zis să mă opresc pentru că fundul meu este prea mare. Opreşte-te, mi-a zis ea. Fundul tău e prea bombat şi nu este bine pentru organismul tău”, a explicat bomba sexy pentru The Sun.

Price spune că a slăbit o mărime la blugi după ce s-a dat jos de pe masa de tratament şi că după „nivelarea fundului” a mai făcut şi o procedură de întinerire facială, extrem de dureroasă care avea ca scop îndepărtarea celulelor moarte. Ea a recunoscut că a investit în corpul ei peste un milion de lire sterline în ultimii cinci ani schimbându-şi implanturile mamare, ridicând fesele, injectând Botox şi efectuând diferite proceduri de rejuvenare.

Mai multe