Bombă! Sharon Stone o înlocuieşte pe Kim Cattrall în „Sex and the City”. E a doua oară când îi suflă un rol...

2 februarie 2018 11:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Oglindă, oglinjoară care blondă-i mai fatală? Kim Catrall (61 de ani) va fi înlocuită de Sharon Stone (59 de ani) în următorul film din seria „Sex and the City”. Cel puţin aşa se pare. Sarah Jessica Parker a declarat recent, într-un interviu televizat, că filmul se va face în ciuda scandalului cu fosta Samantha şi că producătorii se gândesc serios la o înlocuitoare.

Ultimul film din seria „Sex and the City” trebuia să înceapă filmările încă din 2016, însă Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall s-au certat „ca la uşa cortului”. Cattrall (61 de ani) a acuzat-o pe Jessica de „atitudine de divă”, „porniri dictatoriale” şi superioritate profesională afişată la filmări. În replică, Jessica a bârfit-o pe Kim spunând că este depăşită complet de situaţie.

„Nu am fost niciodată prietene. Ne-am acceptat pe platoul de filmare şi eu am fost singura care nu îi cânta în strună, fapt ce a deranjat-o pe Jessica”, a explicat într-un interviu acordat în 2017, Kim Cattrall. În ciuda tuturor tentativelor de ale împăca pe cele două actriţe din „Sex and the City”, situaţia a rămas încordată. Recent, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis şi Cynthia Nixon au început campania de promovare a ultimului film din serie. În timpul unui interviu acordat lui Piers Morgan, Sarah Jessica Parker a declarat că „este profund întristată de declaraţiile lui Kim Cattrall” şi că „până să ne gândim la o înlocuitoare, este bine să vărsăm o lacrimă pentru plecarea adevăratei Samantha din echipă”.

Tonul folosit de Sarah în timpul interviului a fost unul voit melodramatic. La întrebarea dacă „Sharon Stone este cea care o va înlocui pe Kim”, Sarah s-a eschivat şi a spus că „echipa de producători este în căutare de soluţii” şi „Sharon este o actriţă extraordinară care s-ar potrivi de minune în pielea Samanthei”. Cele două blonde fatale s-au mai duelat pe un rol şi în franşiza „Academia de Poliţie”. Kim Catral a jucat în primul fiilm din seria „Academie de Poliţie”, în 1984, iar Sharon Stone în „Academia de Poliţie 4”, din 1987.

Amândouă au fost iubitele poliţistului cadet Carey Mahoney, personaj interpretat de Steve Guttenberg. Contactată de Hollywood Reporter, Sharon Stone nu a comentat informaţia spunând că „agentul ei nu a fost contactat recent de nici o echipă de producători”. Sharon joacă în prezent în serialul devteleviziune „Mosaic” şi lucrează la proiectul cinematografic „Sunny”, deci nu duce lipsă de oferte...

Mai multe