Bona l-a disperat pe Ben Affleck! Ce a făcut pentru a scăpa de ea

10 septembrie 2015 22:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ben Affleck (42 de ani) și Jennifer Garner (43 de ani) au pus capăt unei căsnicii ce a durat mai bine de 10 ani, după ce zvonurile cum că celebrul actor ar fi înșelat-o cu bona au împânzit presa. Într-o tentativă de împăcare, cei doi au încercat să îi plătească femeii suma exorbitantă de 500.000 de dolari pentru a le da pace, însă nici acest lucru nu a funcționat.

Se pare că bona Christine Ouzounian l-a adus la disperare pe actorul de la Hollywood. După ce apelurile de la ea îi umpleau, zi de zi, căsuța vocală, Ben Affleck a găsit o soluție pentru a o opri pe femeie să îl mai sune.

Acesta s-a dus imediat la compania de telefonie mobilă la care este abonat și le-a cerut să îi schimbe numărul de telefon. Ben a motivat decizia făcută spunând că vrea alt număr de telefon din cauza unor „apeluri nedorite”, potrivit jezebel.com.

Unul dintre angajații companiei a povestit cum actorul de la Hollywood a intrat rușinat în magazin pentru a-i cere să se ocupe de problema lui. Acesta mărturisește că i-a spus lui Ben că numărul lui face parte dintr-un contract de familie încheiat pe numele soției lui, astfel că Jennifer Garner trebuie să fie prezentă pentru schimbarea acestuia.

Mai multe