Bonnie Tyler, înşelată de soţ cu prietena ei cea mai bună

16 mai 2016 21:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O mare durere de inimă! De asta a avut parte Bonnie Tyler, legendara cântăreaţă britanică care a devenit cunoscută datorită hitului ”It’s a Heartache” (E o durere de inimă), când a aflat că soţul a înşelat-o.

Bonnie Tyler (64 de ani) a fost înşelată de soţul ei multimilionar, Robert Sullivan, de 67 de ani, cu cea mai mare admiratoare a ei, Meghann Pernot, de 25 de ani. Franţuzoaica se laudă că a avut o relaţie cu Sullivan timp de 18 luni. Pernot era o fană înfocată a cântăreţei şi se îngrijea de relaţia acesteia cu admiratorii. Ba, mai mult, ajunsese cea mai bună prietenă a vedetei. Asta nu a împiedicat-o să se cupleze cu soţul acesteia. Bonnie a fost şocată când a aflat că franţuzoaica a făcut sex în hoteluri timp de şase luni cu soţul ei. Chiar Meghann a fost cea care i-a mărturisit cântăreţei, spunându-i că bărbatul îi trimitea “texte erotice”. Bonnie a rupt-o imediat cu trădătoarea, iar Sullivan  a spus că e “nebună” şi “rea”. “I-am pierdut şi pe ea, şi pe el. Nu va mai fi niciodată ce-a fost. Mă doare. Am pierdut totul”, a spus Meghann. Bonnie Tyler, care are o avere de 10 milioane dolari, s-a căsătorit cu Robert Sullivan în 1973, însă nu au copii.

Click! spune

În afară de ”It’s a Heartache”, Bonnie Tyler a mai lansat şi hitul ”Total Eclipse of the Heart” (Eclipsa totală a inimii), parcă predestinat ghinionului său în dragoste. Vedeta a debutat în 1976 şi a vândut peste 80 de milioane de discuri în lume.

Mai multe