Brad Pitt nu cedează în fața Angelinei Jolie. A cerut custodia comună a copiilor

5 noiembrie 2016 21:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brad Pitt (52 de ani) a cerut judecătoriei din Los Angeles custodia comună a celo șase copii de care a avut grijă împreună cu Angelina Jolie. Actorul nu vrea să renunțe atât de ușor la ei, astfel că dorește să rămână alături de ei pe cale legală.

Se pare că este pentru prima dată când Brad Pitt apelează la documente de acest fel după ce Angelina Jolie a divorțat de el în luna septembrie, informează Daily Mail. La rândul ei, actrița a cerut inițial judecătorilor să-i fie doar ei oferită custodia celor șase copii: Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (zece ani) și cei doi gemeni în vârstă de opt ani, Knox și Vivienne. Această neînțelegere a făcut să se prelungească procesul dintre cei doi actori.

Patru ore a durat interogatoriul Angelinei Jolie din partea agenților FBI cu privire la presupusa altercație pe care a avut-o cu Brad Pitt și care a determinat-o să divorțeze. Actorul a negat în schimb orice acuzație.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe