Brad Pitt s-a cuplat în secret cu Rihanna?

30 octombrie 2016 19:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Amândoi au trecut prin momente dificile! Brad Pitt şi Rihanna au o relaţie secretă. S-au ajutat unul pe celălalt ca să depăşească despărţirea de parteneri, apoi s-au apropiat, susţine revista ”Closer”.

Actorul Brad Pitt (52 de ani) a suferit îngrozitor după ce soţia sa, Angelina Jolie (41 de ani), a dat divorţ de el, în septembrie, pe motiv că l-a agresat pe unul dintre copiii lor înfiaţi, Maddox (15 ani). Rihanna (28 de ani), care avea de mult o slăbiciune pentru el, i-ar fi trimis mesaje de consolare, potrivit “Closer”.

La scurt timp după aceea, cântăreaţa s-a despărţit şi ea de rapperul Drake (30 de ani). La rândul său, Brad i-a sărit în ajutor şi i-a trimis mesaje prin care a asigurat-o că-i este alături. Apoi mesajele lor au început să devină tot mai drăgăstoase. În cele din urmă, ar fi ajuns să se cupleze în secret, mai susţine publicaţia menţionată. Rihanna nu s-a sfiit să spună încă din 2014 că Brad este pe gustul ei. Ea a declarat într-un interviu că are un poster în mărime naturală cu starul chiar deasupra patului său, imaginându-şi că va fi “viitorul său soţ”. 

La acea vreme, Angelina l-ar fi avertizat pe Brad să stea departe de cântăreaţă, după ce a aflat de atracţia focoasei soliste pentru partenerul său. Datorită prenupţialului pe care l-a semnat cu Angelina, actorul îşi va păstra averea de 240 de milioane $. Rihanna are în conturi 230 de milioane $.

Brad îşi vinde proprietăţile

În urma divorţului, Angelina Jolie rămâne şi ea cu averea sa de 160 de milioane $. Însă diva şi Brad Pitt aveau şi mai multe proprietăţi comune pe care le vând ca să împartă banii. Prima casă pe care au reuşit deja s-o vândă, cu 4,9 milioane $, se află în New Orleans. Un fost bodyguard al cuplului, Kris Herzog, spune că e imposibil ca Brad să-l fi agresat pe unul dintre cei şase copii, fiindcă, dacă se întâmpla asta, Angelina l-ar fi bătut până l-ar fi omorât.

Mai multe