Brad Pitt se iubește cu o actriță celebră. Cine este cea care l-ar fi cucerit

24 august 2017 13:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De când s-a despărțit de frumoasa Angelina Jolie, Brad Pitt este cuplat cu diverse frumuseți ale Hollywood-ului și nu numai, la fel de faimoase ca și el. Supozițiile cu privire la viața sa amoroasă nu contenesc să apară, dar de data aceasta lucrurile par a fi mai serioase și mai verificate.

Brad Pitt s-ar întâlni cu o frumoasă actriță blondă, de la Hollywood. În ultimul an, s-a speculat mult pe tema divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, lansându-se multe supoziții în legătură cu diverse relații pe care Brad Pitt le-ar fi avut cu femei la fel de faimoase ca și el.

De data aceasta, o revistă australiană a mai adăugat un nume pe lista în care apare Siena iller, Sandra Bullock sau Kate Hudson.  Conform publicației australiene «NW», citată de ELLE Franța, se pare că noua cucerire a lui Brad Pitt este nimeni alta decat Charlize Theron! O sursa care s-a confesat jurnalistilor australieni a afirmat că: „este doar începutul, dar în curând vom afla cu toții că cei doi sunt împreună. Între ei este o adevărată chimie”.

Nu știm cât de adevărată este informația, pentru că Brad Pitt și Charlize Theron nu au făcut nicio declarație în acest sens și nici nu s-au afișat împreună.

Mai multe