Brad Pitt şi-a găsit o iubită blondă?

8 octombrie 2018 20:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În sfârşit, soarele a răsărit şi pe strada lui Brad Pitt! În septembrie 2016, un scandal monstru punea punct relaţiei cu Angelina Jolie. Timp de doi ani s-au luptat pentru custodia celor şase copii. Recent, au îngropat securea războiului şi Brad şi-a putut vedea de viaţa lui şi şi-a găsit parteneră.

Surpriză maximă! Brad Pitt a fost surprins după foarte multă vreme în compania unei femei. Actorul de 54 de ani, care are o avere estimată la 240 de milioane $ a mers la evenimentul caritabil Silverlake Conservatory of Music, de sâmbătă seara, însoţit de o blondă misterioasă. Tânăra de aproape 40 de ani este nimeni alta decât Sat Hari Khalsa, o vindecătoare spirituală şi expertă în bijuterii şi talismane.

Sat Hari i-a fost prezentată lui Brad de basistul trupei Red Hot Chili Peppers, Flea, care a organizat întreaga scenă romantică. Sat Hari i-a dăruit câteva dintre bijuteriile ei lui Jennifer Aniston, la scurt timp după 2005, când a divorţat de Brad. Amuletele lui Aniston au ajutat-o să treacă peste depresie. Prietenii actorului care au fost prezenţi la eveniment au spus că „Brad s-a simţit minunat în compania blondei şi au plecat împreună acasă”.

În urmă cu aproape două săptămâni, Brad şi Angelina (43 de ani) au ajuns la un consens privind custodia celor 6 copii. În privinţa banilor şi a pensiei alimentare, avocaţii celor doi au declarat demult că „lucrurile sunt aranjate încă din timpul relaţiei”. El a mai fost „cuplat” de presa americană cu profesoara universitară Neri Oxman (42 de ani) şi cu actriţa Sienna Miller (36 de ani).

Mai multe