Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi trimiteau bileţele «explicite» când el era încă însurat cu Jennifer Aniston

22 octombrie 2019 9:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi trimiteau bileţele explicite pe platourile filmului "Mr and Mrs Jones", în timpul căruia s-au cunoscut şi îndrăgostit. Asta în timp ce el era încă însurat cu Jennifer Aniston. Dezvăluirile au fost făcute de bodyguardul Angelinei de pe atunci.

Mark Behar, care i-a asigurat paza Angelinei Jolie ani buni, a povestit că, deşi actorii au negat că au avut vreo legătură până ce Brad a divorţat de Jannifer, cei doi îşi trimiteau bileţele secrete în timp ce filmau pelicula, notează mirror.co.uk. El a fost cel care a şi spus, mai demult, că i-a surprins când se sărutau. "Angelina şi Brad erau mereu împreună şi se comportau ca doi adolescenţi îndrăgostiţi. I-am văzut săruntându-se de mai multe ori", a povestit el, în 2016. 

Behar nu e singurul bodyguard care a făcut dezvăluiri picante despre Angelina şi Brad. Mark Billingham, care a fost în stafful cuplului timp de 18 luni, a declarat că el a fost cel care i-a crescut copiii lui Brad. "Aveau încredere în mine cu cei mici. Stăteam cu ei şi îi duceam pe copii peste tot. I-am crescut practic", a spus el în urmă cu câţiva ani. 

Angelina Jolie a rescunoscut că despărţirea de Brad Pitt a fost dureroasă

Angeline Jolie şi Brat Pitt s-au despărţit după 12 ani de relaţie, iar actriţa a fost incredibil de afectată. Ea a recunoscut că ultimii ani "nu au fost cei mai uşori". Vedeta de 44 de ani a declarat că cei şase copii au fost motivul pentru care a reuşit să se pună pe picioare. "Oricine e părinte ştie că ai o putere lăuntrică şi că trebuie să supravieţuieşti pentru a fi acolo pentru ei", a spus Angelina.  

Mai multe