Brad Pitt și Angelina Jolie s-au împăcat! „Au căzut unul în brațele celuilalt”

3 septembrie 2017 17:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brangelina s-a întors. Doi dintre cei mai celebri actori de la Hollywood formează din nou un cuplu după ce în urmă cu un an, au șocat întreaga lume cu divorțul lor după o relație de 12 ani și o căsnicie de doi ani.

Acum, Brad Pitt și Angelina Jolie sunt din nou un cuplu, după ce au primit consultanță spirituală foarte intensă pentru a-i readuce împreună, precizează The Sun, conform informațiilor oferite de biograful Ian Helperin. Cu toate că sunt divorțați, Brad și Angelina s-au întâlnit față în față și au decis să dea relației o nouă șansă.

„Brad a făcut primul pas, apoi au căzut unul în brațele celuilalt. Au vărsat multe lacrimi, nu și-au ascuns nimic. Au dat toate cărțile pe față, chiar în această cameră modestă. În acel moment, au decis să dea relației un nou început.”

Biograful a mai adăugat că Angelina și Brad au depus amândoi efoturi susținute în cadrul unor ședințe de consiliere pentru cupluri despărțite și au reușit să ajungă la concluzia că merită să o ia de început.

Cei doi actori s-au despărțit în urmă cu un an, după o ceartă avută în timpul zborului din Franța spre Los Angeles, Angelina Jolie acuzându-l pe Brad Pitt că a fost violent verbal cu fiul lor Maddox. Conflictul dintre ei i-a determinat atunci să își continue zborul separat, după ce au aterizat de urgență. În perioada imediat următoare, Angelina a anunțat despărțirea de Brad Pitt.

Mai multe