Brad Pitt şi Jennifer Aniston au o relaţie în secret? Iată ce i-a dat de gol

9 mai 2019 13:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au început zvonuri tot mai insistente că Brad Pitt şi Jennifer Aniston au din nou o relaţie secretă împreună, la 14 ani după ce au divorţat. Întrebat dacă este adevărat, starul a exclamat doar „Oh, Doamne”.

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt (55 de ani) şi Jennifer Aniston (50 de ani) s-a sfârşit în urmă cu 14 ani şi au apărut zvonri că ar avea din nou o relaţie în secret. Cei doi sunt din nou celibatari, aşa că nu este greu ca unii să-i imagineze împăcaţi. Însă, întrebat de paparazii, în ziua de 3 mai, pe o stradă din Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre maşina lui Tesla, „Toată lumea vrea să ştie, sunteţi din nou împreună cu Jen", starul s-a amuzat de această idee, răspunzând numai: „Oh, Doamne”, după care a adăugat râzând: „Hai, o zi bună!”. Cu toate acestea, revista „OK! USA” susţine că Brad şi Aniston schimbă mesaje intime în taină. Brad Pitt a încheiat anul acesta în sfârşit divorţul de Angelina Jolie, după trei ani de contre. Jennifer Aniston a divorţat de Justin Theroux, pe motiv că vrea să se dedice carierei.

Brad Pitt i-a luat un cadou de 79 de milioane de dolari lui Jennifer Aniston de ziua ei

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună? Cum au fost pozați

Brad Pitt a fost surprins la aniversarea fostei soţii

Dacă noua lor relaţie nu a fost confirmată de Brad Pitt, acesta a fost totuşi surprins la petrecerea de aniversare a fostei soţii, Jennifer Aniston, la 11 februarie. Pe de altă parte, într-un inerviu recent, vedeta serialului „Prietenii tăi” a spus că e singură şi că nu caută în mod special să-şi refacă viaţa, la aproape doi ani după ruptura de Justin Theroux. Revista OK! USA” prezită totuşi mesaje despre trecutul lor şi ceea ce nu a mers în timpul căsniciei lor pe care Brad Pitt le-ar schimba cu Jennifer Aniston în mare secret. Ba mai mult, starul i-ar fi scris chiar fostei soţii: „Nu am încetat niciodată să te iubesc” şi i-ar fi făcut o promisiune care „ar putea să scchimbe totul”. Brad şi  Aniston  au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005. Ei s-au despărţit după ce actorul s-a cuplat cu Angelina Jolie. Acum, după ce Brad a divorţat de Angelina, se zvoneşte că Brad Pitt şi Jennifer Aniston au o nouă relaţie în secret.

Mai multe