Brad Pitt, surprins alături de Marion Cotillard la un eveniment monden

10 noiembrie 2016 9:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brad Pitt (52 de ani) și-a făcut pentru prima dată apariție pe covorul roșu la un eveniment monden oficial după ce s-a despărțit de Angelina Jolie, în luna septembrie. Deși a rămas la fel de șarmant și de prietenos cu fanii, aceștia au observat că a slăbit, dar faptul că a fost surprins alături de Marion cotillard, i-a uimit pe toți.

Divorțul pare că l-a schimbat pe actor. Acest eveniment a fost prima lui ocazie de a-și face apariția în fața reflectoarelor după divorț, informează The Mirror, dar nu a fost chiar atât de singur cum ne-am fi așteptat. Nu i-a evitat pe fani și chiar s-a oprit pentru a da autografe și a face poze cu fanii care-l adoră.

În timpul ședințelor foto, Brad Pitt a fost însă surprins și alături de actrița de origine franceză Marion Cotillard, despre care zvonurile spuneau că ar fi motivul divorțului dintre Brad și Angelina.

 Prima apariție în public a lui Brad Pitt vine la puțin timp după ce a fost achitat de judecători de acuzația de abuz asupra propriului copil. Se pare că problemele conjugale și acuzațiile l-au cam afectat din punct de vedere fizic pe actor, slăbind vizibil câteva kilograme.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe