Bradley Cooper, sex pe plajă cu fosta lui Ronaldo? Cei doi au oferit un spectacol incendiar VIDEO EXCLUSIV

12 august 2015 21:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au înfierbântat rău de tot, zilele trecute, la plajă în Italia. Cei doi frumoşi nu s-au abţinut de la gesturi tandre şi au oferit un spectacol incendiar.

Fără foc nu iese fum, iar eroul din „American Sniper” a simţit-o pe pielea lui. Actorul Bradley Cooper (40 de ani) şi Irina Shayk (29 de ani) s-au încins rău de tot, iar dovadă stau fotografiile cu cei doi din vacanţa pe care au petrecut-o, recent, în Italia.

Bradley Cooper și Irina Shayk, ipostaze fierbinți pe plajă

Starul american, care deţine o avere de 100 de milioane de dolari, se topea pe picioare în faţa irezistibilei rusoaice, cu o avere de 4 milioane de dolari. Focoasa brunetă l-a atras pe Cooper pe o plajă mai retrasă, unde l-a copleşit cu sărutări şi atingeri provocatoare. Şi cum fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo are un apetit sexual debordant, nu a ezitat să-l aţâţe pe Bradley. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a tras-o peste el pe şezlong. Simţind parcă prezenţa paparazzilor, cei doi porumbei şi-au strâns repede catrafusele şi au fugit la hotel pentru a continua ce începuseră pe nisipul încins de soare. Cooper şi Shayk s-au cuplat în aprilie 2015.

Click! spune

Bradley Cooper a încheiat în luna martie o relație de 2 ani pe care a avut-o cu modelul britanic Suki Waterhouse (23 de ani). Actorul a fost căsătorit cu Jennifer Esposito, între 2006-2007, şi a avut relaţii cu actriţele Renée Zellweger, între 2009-2011, şi Zoe Saldana, între 2011-2013.

ClickI spune

Irina Shayk a avut o relaţie cu starul internațional Cristiano Ronaldo (30 de ani), care s-a destrămat în luna ianuarie, după cinci ani. Rusoaica l-ar fi părăsit pe portughez după ce un fost iepuraş Playboy a declarat că a avut o aventură cu fotbalistul.

Mai multe