Bradley, o înveţi să înoate?

5 noiembrie 2015 22:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bradley Cooper a dus-o pe Irina Shayk în Insulele Bahamas ca să se răcorească! Bruneta pare că şi-a găsit sufletul pereche şi a uitat de Cristiano Ronaldo. Soarele şi dragostea dintre cei doi au fost ingredientele unui sejur de poveste.

Le arde de joacă! Irina Shayk (29 de ani) are o relaţie cu actorul Bradley Cooper (40 de ani) de aproape 6 luni. Pentru a sărbători dragostea dintre ei, acesta a dus-o la relaxare în Insulele Bahamas.  Cei doi s-au aţâţat, s-au jucat cu apă şi au făcut scufundări. În timp ce frumoasa rusoaică stătea liniştită la soare, Bradley s-a gândit că are nevoie să fie răcorită, aşa că a pus rapid mâna pe o sticlă cu apă rece ca gheaţa şi a udat-o din cap până în picioare.

Irina nu s-a supărat, ba dimpotrivă, a dat curs glumei iubitului său şi a început o bătălie în toată regula. Au avut această vacanţă după ce Bradley a terminat turneul de promovare pentru ultimul său film, „Super Chef”, care a avut încasări de 6 milioane $ (24 de milioane de lei) în prima săptămână de la lansare. Până acum şase luni, Irina Shayk s-a mai iubit şi cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, având o relaţie de 5 ani. Cei doi s-au despărţit în decembrie 2014.

Mai multe