Brigitte Macron, viața de dinainte de Emmanuel

22 septembrie 2017 11:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soţul, soţia şi amantul. Cam aşa s-ar putea rezuma încurcătura amoroasă din trecutul celui mai neobişnuit cuplu prezidenţial pe care ne-a fost dat să-l vedem până acum. Noi vă invităm să descoperiţi familia pe care-a primit-o la pachet preşedintele Franţei, odată cu soţia lui.

Despre povestea de dragoste din­tre Emmanuel Macron (39) şi so­ţia lui cu 24 de ani mai în vârstă, Brigitte, s-a tot scris. Ştim deja că, pe când avea 15 ani, vitorul preşedinte al Franţei s-a îndrăgostit iremediabil de profe­soara lui de literatură şi de teatru, pe când studia la un liceu privat din localitatea Ami­ens.

Brigitte avea, pe-atunci, 39 de ani şi era căsătorită încă din anul 1974 cu bancherul André-Louis Auzière. De fapt, actuala Prima Doamnă a Franţei avea să spună primul ei „Da“ la o vârstă destul de crudă, doar 20 de ani. Nici soţul ei nu era prea copt la cei 22 de ani ai săi, cât avea pe când şi-a pus pirostriile. Provenită din mijlocul burgheziei locale din Amiens, tânăra Brigitte Trogneux era destina­tă a fi soţia unui bărbat de rangul ei, iar parizi­anul care lucra în domeniul bancar trage lozul câştigător.

Citește aici continuarea!

Mai multe