Brigitte Nielsen povesteşte de ce a făcut al 5-lea copil

27 iulie 2018 12:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brigitte Nielsen povesteşte de ce a ales să devină mamă din nou la 55 de ani. Fosta soţie a lui Sylvester Stallone a născut recent al cincilea copil.

Brigitte Nielsen povesteşte de ce a ales să o aducă pe lume recent pe fetiţa Frida, Ea a devenit din nou mamă, la 55 de ani, după 10 ani de tratamente de fertilizare. Vedeta a explicat că motivul este că naşterea a făcut-o să se simtă încă tânără. Venirea pe lume a fetiţei, la 22 iunie, a „întinerit-o pe dinăuntru”, spune Brigitte.

A reuşit, astfel, să uite că a ajuns la o vârstă înaintată. „A fost aşa un drum lung. Timp de un deceniu am făcut tratamente ca să rămân din nou însărcinată”, a mărturist fosta soţie a lui Sylvester Stallone. Ea a anunţat pentru prima oară că va fi mamă a cincea oară în luna mai. „Ceea ce vreau ca femeile să ştie este că totul este posibil, însă trebuie să fim realiste”, a mai spus Brigitte Nielsen.

Ea a dezvăluit că, după ce l-a cunoscut pe Mattia Dessi, a plănuit să facă orice pentru a-l păstra pentru totdeauna. Şi-a congelat ovulele la vârsta de 40 de ani. „Dacă nu vrei să foloseşti ovule de la o donatoare, trebuie să-ţi conservi propriile ovule la o vârstă când încă sunt bune. Şi aşa nu poţi să fii sigură. Medicii mi-au dat mici şanse de reuşită. Când faci tratamente de fertilizare in vitro, nu reuşesc în proporţie de 80 la sută. Şi sunt foarte scumpe. Vreau ca oamenii să ştie asta”, a mai dezvăluit Brigitte.

Actriţa daneză a devenit cunoscută pentru rolurile din “Red Sonja” şi “Rocky IV”. Brigitte Nielsen avea 4 băieţi şi e foarte fericită că acum are în sfârşit şi o fată. Şi-a dorit nespus să aibă un copil şi cu cel de-al cincilea soţ, Mattia Dessi, care este mai tânăr cu 15 ani decât ea.

Brigitte este cunoscută drept cea mai înaltă actriţă din lume, datorită înălţimii sale de 1,85 m. Ea s-a măritat cu fostul fotomodel italian, Mattia Dessi (39 de ani), în 2006. Nu-i pasă că e mai scund decât ea şi nici lui că e mai bătrână şi că a fost dependentă de alcool. Daneza era deja mama a patru copii, Kilian (28 de ani), Douglas (25 de ani), Raoul (23 de ani) şi Julian (34 de ani), înainte de a se căsători cu Dessi. Primul fiu îl are din căsătoria cu primul soţ, Kasper Winding, care a durat între 1983–84. Apoi a fost măritată cu Stallone între 1985 şi 1987. Al doilea fiu îl are cu fostul iubit Marcus Gastineau. Între 1990 şi 1992, a fost măritată cu fotograful Sebastian Copeland. Pe ceilalţi doi fii i-a avut cu al patrulea soţ, Raoul Meyer. Căsnicia lor a durat din 1993 până în 2005.

Brigitte Nielsen şi-a construit o carieră în domeniul reality show-urilor de televiziune, în ultimii ani, apărând în versiunea daneză a emisiunii “Big Brother VIP”, în show-ul britanic “Celebrity Big Brother” şi în emisiunea americană “Celebrity Rehab with Dr. Drew”. Brigitte Nielsen povesteşte că este acum în sfârşit împlinită.

Mai multe