Britney, distrusă de durere! Fostul iubit, ucis de talibani

18 ianuarie 2015 12:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fostul iubit al lui Britney Spears, John Sundahl, cel care a ajutat-o să treacă peste căderea nervoasă din 2007, a fost ucis de talibanii din Afganistan.

John, în vârstă de 44 de ani, a fost împuşcat în timp ce pilota un elicopter din capitala Kabul, unde lucra de câteva luni. Angajat privat, el ducea oficiali dintr-o parte în alta a ţării. 

Britney, în vârstă de 33 ani, l-a cunoscut pe pilot în 2007, la un grup al Alcoolicilor Anonimi din Los Angeles, conform mirror.co.uk. Ea a povestit că datorită lui John a trecut peste problemele cu alcoolul. În aceea perioadă, vedeta a avut şi o cădere nervoasă în public şi s-a ras în cap.

Ba chiar s-a zvonit că cei doi ar fi fost logodiţi, deşi reprezentanţii lui Britney au negat. Artista şi bărbatul au rămas prieteni după despărţire, iar vestea morţii lui a distrus-o pe Britney: "Era un om minunat. E devastată". 

Fratele lui John, Karl, a povestit că "John era într-o misiune în Kabul. Departamentul de stat ne-a spus că a murit şi că talibanii sunt de vină. Familia e îndurerată, e foarte greu pentru părinţii mei. Ştiu că şi Britney e supărată. Erau încă buni prieteni, vorbeau mereu". 

Bărbatul a fost înmormânat într-un cadru restrâns, la un templu budist din Los Angeles. 

Britney are o relaţie cu producătorul TV Charlie Ebersol, după ce s-a despărţit de avocatul David Lucado. 

Mai multe