Britney e furioasă că fostul soţ va avea un copil

6 noiembrie 2009 22:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața, care are doi copii cu fostul soț, își dorea cu disperare să aibă o fetiță cu Kevin, iar acum e furioasă că acesta e pe cale de a deveni tată din nou, relateză Showbizspy.

"Britney a vrut ca Federline să aibă copii doar cu ea", a declarat o sursă pentru tabloidul National Enquirer. "Își dorește foarte mult o fetiță și spera ca el să fie tatăl", a adăugat sursa.

Victoria Prince, actuala iubită a Kevin Federline, a declarat că a aflat că este însărcinată cu cel de-al cincilea copil al rapperului la jumătatea lunii octombrie.

"Testul a ieșit pozitiv, i-a spus și lui Kevin vestea, însă el nu a părut prea fericit", a dezvăluit sursa. "Deși Kevin spune că o iubește, el nu plănuia să aibă copii cu Victoria șă nici să se căsătorească din nou, tocmai din acest motiv este supărat pe ea".

"Britney încearcă să-l uite, dar încă mai are sentimente pentru Kevin, iar vestea că acesta va avea un copil este ultimul lucru pe care dorea să-l audă", a continuat sursa.

Kevin Federline va deveni tată pentru a cincia oară.  El mai are patru copii din relațiile anterioare, dintre care doi cu Britney.

Mai multe