Britney nu mai ştie ce să facă să-şi satisfacă iubitul tânăr

12 septembrie 2017 21:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Iubitul mai tânăr cu 12 ani a pus-o la mari eforturi! Ca să nu-l piardă şi pe actualul partener, Sam Asghari, Britney Spears (35 de ani) face sport la greu. De asemenea, diva ar fi acceptat să-şi pună silicoane.

Cântăreaţa Britney Spears şi-a găsit fericirea în braţele fotomodelului Sam Asghari (23 de ani). Până acum, vedeta a avut numai ghinioane în dragoste. 

De aceea, ea s-a hotărât să-i satisfacă toate poftele tinerelului. Nu mai ştie ce să facă numai să-l mulţumească. 

Şi pentru că Sam o vrea suplă şi sexy, Britney face zilnic gimnastică. Diva însăşi a pus pe reţelele sociale poze din timpul şedinţelor sale de sport. 

Face cel mai mult exerciţii pentru piept, fiindcă vrea să-şi mărească sânii, deoarece Sam o vrea cu un bust mult mai mare. 

Gurile rele spun chiar că Sam i-ar fi dat bani ca să-şi pună implanturi mamare. Asta, cu toate că vedeta are o avere de 200 milioane $ şi nu ar fi avut nevoie de banii lui! 

Însă el i-ar fi plătit operaţia de mărire de sâni numai ca s-o jignească şi s-o determine să-şi pună silicoanele cât mai repede. 

Britney mai face exerciţii pentru abdomen pentru ca să-şi păstreze o siluetă de adolescentă. Relaţia ei cu Sam a început de ceva timp, dar abia recent a fost aprobată de tatăl divei, James Spears. Tânărul are origini iraniene şi visează să devină actor. 

Britney a fost măritată cu dansatorul Kevin Federline între 2004-2007, mariaj din care au rezultat copiii Sean Preston (11 ani) şi Jayden James (10 ani). 

Ea a avut mai mulţi iubiţi de-a lungul timpului: Charlie Ebersol (2014-2015), David Lucado (2013-2014), Jason Trawick, între 2009-2013, Adnan Ghalib, din 2007 până în 2008. Însă nici unul nu a cerut-o de soţie. 

Mai multe