Britney Spears, în chiloți la Billboard Music Awards!

23 mai 2016 12:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Britney Spears (34 de ani) a vrut să arate tot pe covorul roșu de la T Mobile Arena din Las Vegas, la Billboard Music Awards, duminică seară (22 mai). Artista a venit îmbrăcată în lenjerie intimă și o rochie croșetată, care a lăsat totul la vedere. Blonda e mândră de cât de mult a slăbit în ultima vreme, așa că poartă ținute sumare la evenimente unde participă.

Celebra blondă nu a lăsat loc imaginației cu ținuta ei provocataore! Prințesa muzicii pop a făcut furori la Billboard Music Awards, duminică (22 mai). Britney Spears a optat pentru un outfit complet negru format din sutien, lenjerie intimă și o o rochiță de leungimea unei bluze, cu o trenă lungă.

Artista a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale Schutz. Încălțările peste genunchi, în stil gladiator, i-au evidențiat picioarele tonifiate.

Britney a câștigat de-a lungul carierei sare șase premii Billboard și urmează să fie onorată cu Premiul Millenium, un trofeu extrem de special pentru întreaga sa carieră, relatează cotidianul britanic Mirror. 

Mai multe