Britney Spears s-a lipit de fiul unui milionar celebru

5 noiembrie 2014 13:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Britney Spears (32 de ani) pare îndrăgostită lulea, din nou. Celebra cântăreaţă ar avea o relaţie cu fiul celebrului producător al show-ului Saturday Night Live, Dick Ebersol.

Potrivit Daily Mail, Britney Spears şi Charlie Ebersol (31 de ani) au ieşit de câteva ori împreună şi s-au simţit foarte bine unul în compania celuilalt. Mai mult, surse din anturajul cântăreţei susţin că este foarte posibil ca relaţia dintre ei să se transforme într-una foarte serioasă.

Charlie este fiul lui Dick Ebersol, celebrul producător al emisiunii "Saturday Night Live" şi anterior a fost văzut cu vedete precum Maria Sharapova sau  Sophia Bush.

Acesta este cunoscut şi datorită emisiunii TV "The moment", pe care a început-o în urma unui moment foarte greu din viaţa lui. Charlie s-a născut practic a doua oară în anul 2004, după ce s-a prăbuşit cu avionul. Atunci, el a scăpat teafăr, dar fratele lui a murit, iar tatăl a fost spitalizat o perioad[ lungă de timp.

Britney Spears nu-şi pierde speranţa că îşi va găsi, într-un final, jumătatea, chiar dacă în ultimii ani a avut numai ghinioane pe plan amoros.

La începutul acestui an, ea s-a despărţit de Jason Trawick, cu care era logodită, iar acum două luni i-a spus "Adio" şi lui David Lucado, după o relatie de şapte luni.

Mamă a doi băieţi, artista a mărturisit, în repetate rânduri, că vrea să se mărite şi să mai aibă şi alţi copii.

Mai multe