Britney Spears, sex la greu în turneu

18 ianuarie 2012 14:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Orgii sexuale, show-uri lesbi, masturbare şi alte nebunii porno. Aşa se “linişteşte” Britney Spears, 30 de ani, după o zi istovitoare.

Cântăreaţa urmează să primească un cadou de nuntă deosebit de stânjenitor din partea fostului bodyguard. Fernando Flores va povesti într-o carte, ce va fi lansată chiar înaintea nunţii artistei cu Jason Trawick, 40 de ani, detalii picante despre viaţa de după cortină a lui Spears.

"Britney este o persoană cu o poftă de nestăvilit când vine vorba de sex şi nu se mulţumeşte cu puţin, având gusturi excentrice. Ea îşi alege dansatoare frumoase care să-i satisfacă poftele de lesbiană", a povestit acesta.

El a mai spus că i-a fost greu să scrie într-o singură carte ce se întâmplă în camera de hotel a solistei, în timpul turneelor. Droguri, mult alcool, orgii sexuale, lesbianism şi tot felul de bizarerii.

Va primi un milion $ pentru dezvăluiri!

Fernando Flores, 33 de ani, un fost angajat, dar şi iubit al lui Britney Spears, a depus şi o plângere împotriva lui Britney pe care o acuză de hărţuire sexuală, susţinând că vedeta s-a dezbrăcat în faţa lui şi l-a obligat, în dese rânduri, să facă amor cu ea.

Pentru noile sale dezvăluiri, Flores va încasa un milion de dolari (3,4 milioane de lei).

Mai multe