Britney Spears, viaţă de calvar. Faţa nevăzută a prinţesei pop: sărăcie, tată autoritar, abuzuri emoţionale

18 februarie 2021 19:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De la extaz la agonie! Britney Spears a fost transformată într-o vedetă internaţională la o vârstă fragedă. Însă prinţesa muzicii pop a ajuns să aibă o viaţă de calvar.

Un film documentar difuzat recent în SUA a dezvăluit suferinţele prin care a trecut şi încă trece celebra cântăreaţă Britney Spears (39 de ani). Era numai un copil într-o familie care abia îşi ducea viaţa din cauza lipsei de bani în Kentwood, statul Louisiana, SUA, când a devenit faimoasă la emisiunea de mare succes de la televiziunea americană Disney Club Mouseketeer. La numai 16 ani, a devenit deja o vedetă internaţională cu hitul ”Baby One More Time”. Totul se anunţa măreţ pentru adolescenta numită în scurt timp prinţesa muzicii pop.

Însă nenorocirile ei au început după ce a suferit grave tulburări psihice în 2007 şi 2008, ca urmare a despărţirii de soţul său, Kevin Federline (42 de ani). S-a ras în cap şi a atacat un fotograf cu umbrela. S-a baricadat în baie, timp de trei ore, cu fiul său cel mic, după care a fost internată. A pierdut custodia ambilor copii, Jayden, care azi are 14 ani, şi Sean, de 15 ani, în prezent.

De atunci a ajuns sub controlul strict şi tutela tatălui, de care îi este foarte frică. Părinţii ei, Jamie şi Lynne, au divorţat după 27 de ani de căsnicie. Britney a fost mereu supărată că au internat-o de mai multe ori la psihiatrie. Acuzând-o că nu s-a ocupat de copiii ei, ca să nu-i piardă la divorţ, vedeta a exclus-o pe mama sa din propria viaţă în perioada de maximă glorie. Tatăl, în schimb, a pus stăpânire cu o mână de fier pe viaţa şi pe averea lui Britney, care se ridică acum la 115 milioane de dolari.

În noiembrie, vedeta a început să lupte pentru a se elibera de sub controlul lui care durează de 12 ani. E decisă să nu mai urce pe scenă până nu scapă de tutelă, iar fanii o susţin.

Mult rău i-a făcut lui Britney şi despărţirea oribilă, din 2002, după o relaţie de 3 ani, de Justin Timberlake, care şi-a făcut faimă pe spatele ei. 

Mai multe