Brooke Shields trăiește un coșmar din ianuarie: «Am învăţat să merg din nou»

28 martie 2021 18:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brooke Shields trece prin nişte chinuri îngrozitoare. Actriţa de 55 de ani a povestit pentru revista People coşmarul prin care trece din ianuarie şi până în prezent.

Broke Shields, 55 de ani, a dezvăluit că şi-a rupt femurul piciorului drept după ce s-a dezechilibrat la sala de gimnastică din New York unde se antrena. ”Am auzit cum au pocnit oasele şi o durere incredibilă m-a făcut să ţip fără oprire. Am fost dusă de urgenţă la spital şi am fost băgată în operaţie. Mi-au băgat două tije de la şold în josul osului, am avut mâna dreaptă ruptă şi abia la finele lui februarie m-am putut da jos din pat”. 

Actriţa a povestit durerile incredibile pe care le are şi cum învaţă încă să meargă, pentru că la fiecare pas îi dau lacrimile de durere. Ea a postat recent o fotografie pe Instagram cu un cadru metalic cu ajutorul căruia se deplasează prin casă. Doctorii i-au făcut o proteză a osului coxal, una a capului femural şi i-au montat o tijă pe femur. A urmat o a doua operaţie pentru fixarea acestora.”Nu mi-am mai simţit degetele de la picioare după operaţie şi am crezut că paralizez. Nu sunt o persoană calmă, dar a trebuit să mă liniştesc pentru că de mine depinde acum dacă voi mai merge din nou sau nu”, a povestit actriţa, care a petrecut aproape trei săptămâni pe patul de spital. 

Îngrozită de pandemie şi de bacteriile din spitale (n.r. în special de super-bacteria MRSA, care rezistă la antibiotice), ea i-a implorat pe soţul ei Chris Henchy şi pe cele două fiice Rowan, 17 ani, şi Grier, 14 ani, să o aducă acasă.

”Nu au putut să mă viziteze din cauza restricţiilor impuse de COVID-19. Nu o să uit niciodată ajutorul primit de la doctorii şi asistentele care au avut grijă de mine. Sufăr de astm, respir cu dificultate şi infectarea cu COVID-19 îmi poate fi fatală”, a adăugat Shields, care a devenit cunoscută datorită rolului din ”Laguna albastră” (1980). De aproape o săptămână, actriţa învaţă să meargă din nou. Nu va scăpa de cârje decât la vară, dar strânge din dinţi şi se luptă cu boala.

Mai multe