Bryan Adams și-a dezvăluit secretul tinereții: ”Am 60 de ani și nici un fir alb”

27 decembrie 2019 15:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendarul cântăreț canadian Bryan Adams a dezvăluit recent că nu se vopsește deloc pe păr. La vârsta de 60 de ani, starul care are o avere de 65 de milioane de dolari a dezvăluit secretul tinereții lui. De peste 30 de ani, el nu a mai pus gura deloc pe carne și mănâncă doar ”câteva plante sănătoase recomandate de nutriționist”. Bryan Adams crede că alimentația ”carnivoră este principala responsabilă pentru îmbătrânirea prematură”.

Bryan Adams a dezvăluit recent că nu se vopsește deloc pe păr. Într-un interviu acordat ”Daily Mail”, cântărețul canadian în vârstă de 60 de ani a povestit că nu a mai pus gura pe carne de când avea 28 de ani. ”Mi-ar plăcea să văd o poză cu mine la 60 de ani dacă nu aș fi ales calea vegetarianismnului. Sunt convins că aș fi fost alb în cap, plin de riduri și gârbovit”, a declarat Adams. Romanticul care a încântat atâtea generații cu piesa ”Everything I Do, I Do It For You” se pregătește să înconjoare lumea în 2020 cu turneul său. Adams trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu asistenta personală Alicia Grimaldi, care i-a dăruit-o pe Bunny în aprilie 2011 și pe Lula, în februarie 2013.

Citește și:

Concert Bryan Adams pe stadionul din Cluj. Cu ce ocazie vine artistul în România

Bărbații din viața Prințesei Diana: un rugbist, un chirurg și un cântăreț

Cântărețul susține că a început cura vegetariană la 28 de ani și nu s-a oprit până azi. El vrea să nu folosească deloc avionul în turneul planificat pentru anul viitor așa că și-a aranjat concertele de așa natură încât să poată ajunge folosind autocare sau ambarcațiuni.

Mai multe