Bunăciunea asta a lăsat-o fără iubit pe Eva Longoria

29 martie 2012 16:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

“Bombă” la Hollywood! Eva Longoria a fost despărţită de iubit de cea mai bună prietenă a ei, Kim Kardashian, potrivit “In Touch”.

Eroina din "Neveste disperate" e devastată pentru că a fost trădată. Eva Longoria (37 de ani) s-a despărţit de iubitul său, Eduardo Cruz (27 de ani), fratele mai mic al actriţei Penelope Cruz, după un an de relaţie, dar a ţinut cât a putut sub tăcere motivul rupturii.

Revista "In Touch" a reuşit să afle că tocmai prietena ei cea mai bună, Kim Kardashian (32 de ani), eroina unui reality show din SUA, i-a furat partenerul. Kim l-a invitat pe Eduardo seară de seară la ea, înnebunindu-l cu partide sălbatice de sex.

Eva a aflat din laptopul lui mesajele fierbinţi pe care i le trimitea. Kim a pus la cale o vacanţă fierbinte în Mexic împreună cu Eduardo.

Kim Kardashian a pozat în revista pentru bărbaţi Playboy, ediţia americană

Cine e Kim Kardashian

Kim Kardashian este fiica unui cunoscut avocat american devenit celebru în timpul procesului lui OJ Simpson. Ea însăşi s-a făcut cunocută după ce a făcut o casetă porno cu interpretul Ray J, fostul iubit al lui Whitney Houston. În prezent, Kim apare în reality show-ul Keeping Up with the Kardashians la postul TV E! Entertainment.

Mai multe