Bune şi sexy! Ele sunt adversarele CSM-ului în semifinala Ligii Campionilor

4 mai 2017 11:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a ajuns deja la Budapesta, acolo unde sâmbătă şi duminică are loc Final Four-ul Ligii Campionilor, competiţie câştigată anul trecut chiar de către formaţia noastră.

La fel ca în 2016, CSM-ul va juca semifinala împotriva grupării Vardar Skopje, macedonencele alcătuind o grupare redutabilă, calificată patru ani la rând în semifinalele Ligii.

La finalul anului 2015, adversarele de sâmbătă ale "tigroaicelor" de la CSM au fost protagonistele unui pictorial sexy. Handbalistele de la Vardar s-au lăsat fotografiate în ipostaze provocatoare pentru un calendar dedicat în special fanilor echipei din Skopje. Portăriţa Amandine Leynaud şi colegele sale au renunţat la echipamentul de joc, dar nu şi la mingea de handbal.

Majoritatea sportivelor care au realizat acest calendar sexy se află şi acum în lotul lui Vardar, semn că echipa din Skopje nu duce lipsă de omogenitate.

Meciul CSM Bucureşti - Vardar se va juca sâmbătă, de la ora 18.45.Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe