Burt Reynolds a ajuns o epavă

14 martie 2018 19:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Incredibil! Actorul Burt Reynolds arată îngrozitor de rău. Starul, nominalizat la Oscar, abia mai poate să meargă ajutat de un baston. Nu mai seamănă cu bărbatul bine făcut din filmele care l-au făcut celebru.

Odinioară era unul dintre actorii cei mai şarmanţi şi bine plătiţi de la Hollywood! Azi, Burt Reynolds (82 de ani) a ajuns ca o epavă. Starul, binecunoscut pentru rolul din filmul “Smokey şi Bandit”, spune că a ajuns aproape olog din cauza faptului că şi-a făcut totdeauna singur cascadoriile. De aceea, a fost rănit adesea şi a rămas cu sechele. “Mi-am făcut toate cascadoriile în filme. Acum nu mai pot să mă mişc. Dimineaţa, când nu mai pot să mă dau jos din pat, regret asta”, a povestit actorul, care nu poate face nici măcar un pas fără baston.

Reynolds are mari probleme şi cu banii. Nu demult a trebuit să vândă tot din casă, ca să scape de datoriile de 9,5 milioane $. A pierdut mulţi bani din cauza unor investiţii proaste, într-un lanţ de restaurante care a dat faliment, într-un club de noapte din Atlanta care s-a închis după un an şi într-o echipă de fotbal care nu a avut succes. Actorul a scos la licitaţie până şi hainele folosite, geci, centuri, bibelouri, încălţăminte, sticle de parfum, ochelarii de soare, din disperarea  de a plăti ratele restante pentru casa ipotecată din Florida, ca să nu ajungă boschetar.

De asemenea, are mari probleme de sănătate după ce a fost lovit în faţă cu un scaun de metal şi a fost operat la spate şi la inimă. Burt Reynolds a avut în plină glorie averea de 60 milioane $ şi a jucat în peste 90 de filme. A obţinut un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din filmul “Boogie Nights”. A mai jucat în filmele “Eliberarea” (1972), “White Lightning” (1973), “Gator” (1976), “Echipa Sfarmă-Tot” (2005), “Toţi câinii merg în rai” (1989).

Mai multe