Burt Reynolds a murit. Actorul avea 82 de ani

6 septembrie 2018 22:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Burt Reynolds a murit. Actorul de 82 de ani s-a stins în urma unui infarct.

Burt Reynolds a murit joi, 6 septembrie, într-un spital din Florida, cu familia alături. În 2010, actorul a trecut printr-o operație pe cord, notează dailymail.co.uk. De asemenea, suferise și o intervenție chirurgicală la spate, după ce a fost lovit cu un scaun metalic.

Starul, binecunoscut pentru rolul din filmul “Smokey şi Bandit”, spunea acum ceva vreme că a ajuns aproape olog din cauza faptului că şi-a făcut totdeauna singur cascadoriile. De aceea, a fost rănit adesea şi a rămas cu sechele. “Mi-am făcut toate cascadoriile în filme. Acum nu mai pot să mă mişc. Dimineaţa, când nu mai pot să mă dau jos din pat, regret asta”, a povestit actorul, care nu mai putea face nici măcar un pas fără baston.

Burt Reynolds a avut în plină glorie averea de 60 milioane $ şi a jucat în peste 90 de filme. A obţinut un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din filmul “Boogie Nights”. A mai jucat în filmele “Eliberarea” (1972), “White Lightning” (1973), “Gator” (1976), “Echipa Sfarmă-Tot” (2005), “Toţi câinii merg în rai” (1989).

Mai multe