Ca nuca-n perete! Paris Hilton plimbă coșul printre rafturi îmbrăcată în rochie de seară!

17 august 2021 10:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paris Hilton a trecut la cratiță și îi place ce face. Diva de 40 de ani care are o avere de peste 100 de milioane de dolari le dă lecții de gătit în rochie de seară gospodinelor într-o nouă emisiune difuzată pe Netflix.

Paris Hilton a făcut senzație recent, pe rețelele de socializare, după ce s-a pozat printre rafturi, cu o coșul de cumpărături în mână, îmbrăcată într-o rochie neagră, de seară, din catifea, cu masca asortată pe față. Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Paris Hilton s-a pus pe gătit la vârsta de 40 de ani. Frumoasa moștenitoare a imperiului hotelier Hilton și-a surprins fanii cu emisiunea ”Gătind cu Paris”. Ea zice că nu are mare experiență, dar speră să se descurce.

Citește și:

Paris Hilton s-a logodit. A fost cerută pe o insulă privată, cu prilejul împlinirii a 40 de ani

Paris Hilton a plecat din România cu o vânătaie şi cadouri de 5.000 €

Paris Hilton nu renunță la ținuta luxoasă nici la cratiță

Paris Hilton s-a apucat de gătit și o face în stilu-i caracteristic! Adică rămâne divă și când scoate măruntaiele din curcan. Paris are o avere de peste 100 de milioane de dolari și a cochetat de-a lungul vieții cu mai multe meserii: actriță, DJ, cântăreață, fotomodel, designer și femeie de afaceri. Spune că gătitul i se potrivește de minune pentru că are de gând să se mărite pentru prima oară în viața ei și vrea să fie o ”diva-gospodină” ca la carte.

Paris Hilton nu e gravidă, dar vrea un copil

Paris Hilton a dezmințit informația potrivit căreia ar fi însărcinată cu primul ei copil. Ea a explicat că este interesată mai mult de carieră și de zona profesională, decât de viața personală pe care vrea să o țină departe de lumina reflectoarelor. Însă nimeni nu se aștepta la această reconversie profesională. Ea este logodită cu miliardarul Carter Reum, de care s-a îndrăgostit în 2019 și cu care vrea să se mărite. Ea a recunoscut că își dorește enorm un copil.

Mai multe