Câinele lui Bieber a zburat pe geam

2 decembrie 2014 22:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se laudă că iubeşte animalele, dar minte! Justin Bieber l-a abandonat pe câinele său, Karma, la un dresor. Se face vinovat de moartea unui hamster şi pierderea unei maimuţe.

Ultima victimă a cântăreţului Justin Bieber (20 de ani) este  bulldogul Karma, în vârstă de 2 ani, care îl aşteaptă în zadar să-l ia înapoi de la dresorul Trevor Dvernichuk din Canada. Câinele, pe care starul l-a cumpărat în 2013, de Crăciun, de la Ruffin’s Pet Centre din Stratford, Ontario, a fost abandonat mai întâi de acesta în casa familiei, unde era cât pe ce să aibă o soartă cruntă. Tatăl său, Jeremy Bieber, l-a aruncat pe Karma de la etajul doi, într-o criză de furie, în februarie 2014, pentru că l-a muşcat pe fratele lui Justin, Jaxon, de 5 ani.

Din fericire, dulăul a aterizat într-un strat gros de zăpadă şi a scăpat cu viaţă. Tatăl lui Bieber i l-a dat atunci veterinarului Dvernichuk, spunându-i că îl vor lua înapoi când “se va cuminţi”.

Numai că Justin nu a mai avut habar de bulldog. Veterinarul vrea bani pentru cât l-a îngrijit, dar starul n-are chef să-i dea un chior, deşi are averea de 200 de milioane $. Nu e prima oară când Bieber îşi abandonează animalele. În decembrie 2012, l-a dat pe hamsterul său, Pac, unei fane, iar animăluţul a murit în martie 2013. Pe maimuţoiul capucin Mally cântăreţul l-a abandonat în Germania, în martie 2013. Animalul i-a fost confiscat la München, fiindcă nu avea documentele necesare pentru el. De atunci, Bieber nu s-a mai interesat de Mally. Ca să-l ia înapoi trebuia să plătească 50.000 €, cât a costat întreţinerea lui, dar nu a vrut să dea banii şi maimuţa a ajuns la Zoo.

Mai multe