Călugăriţa a câştigat Vocea Italiei

6 iunie 2014 15:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O apariţie fără precedent la concursul “Vocea Italiei”! Măicuţa Cristina, o călugăriţă de 25 de ani, a câştigat competiţia cu 62% din voturi. Ea a cântat piese îndrăzneţe, dovedind un talent de mare vedetă.

La prima vedere, Sora Cristina arată ca o măicuţă oarecare, frumoasă şi sfioasă. Când cântă piese precum "Girls just wanna have fun", al lui Cindy Lauper, sau "No One" a Aliciei Keys ţi se pare că le asculţi chiar pe marile vedete americane.

După ce a câştigat competiţia "Vocea Italiei", ea a cântat în duet cu un rapper şi a cerut publicului să spună împreună o rugăciune. Cine este această măicuţă care a devenit deja cunoscută în întreaga lume? Este o tânără de 25 de ani, numită Cristina Scuccia, născută într-o familie simplă din Comiso, provincia Ragusa (Sicilia).

Aşa arăta înainte să se călugărească

Încă din copilărie, a fost pasionată de muzică. Părinţii, Lina Rizza şi Gino, au îndrumat-o însă spre studii de contabilitate. Pentru Cristina nu a contat însă decât muzica, datorită căreia, spune ea, s-a apropiat de Dumnezeu.

În 2008, când călugăriţele Congregaţiei Surorile Ursuline din Palermo au sărbătorit-o pe fondatoarea ordinului lor, Angela de Merici, i s-a oferit să interpreteze rolul principal într-un muzical.

"La început a fost doar un joc, însă în fiecare seară, simţeam că viaţa mea era pe cale de a se schimba", a dezvăluit tânăra. Mama a încurajat-o şi aşa a ajuns să se călugărească. S-a despărţit de logodnicul ei, Lucio, care îi păstrează, totuşi, o frumoasă amintire. Mulţi au spus că apariţia la Vocea Italiei nu se potriveşte unei măicuţe. "Am un dar şi vreau să-l împărtăşesc", s-a apărat sora Cristina.

- 2010 - Este lansată prima competiţie de acest gen, Vocea Olandei.- Peste 20 de ţări difuzează astfel de show-uri de televiziune.- Peste 2 miliarde de telespectatori au vizionat competiţiile.- Decembrie 2011 - Primul câştigător la Vocea României e Ştefan Stan.

Mai multe