Cameron Diaz: ”Când o să mă întorc la filmări, lumea o să spună: uite încă o băbuță pe marile ecrane”

29 octombrie 2020 11:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cameron Diaz și-a șocat fanii acum doi ani când s-a pensionat! Acum o bate gândul să revină la muncă... Sau nu? Actrița de 48 de ani s-a pensionat în urmă cu aproape doi ani și a declarat recent că meseria de mamă este cel mai frumos lucru din viața ei și că nu se gândește serios la o revenire în câmpul muncii, dar nici nu vede pensionarea ca pe ceva ”veșnic”.

Cameron Diaz, în vârstă de 48 de ani a declarat recent într-un interviu postat pe o rețea de socializare că o să șocheze pe toată lumea când va reveni pe platourile de filmare. ”Când o să mă întorc la filmări, lumea o să spună: uite încă o băbuță pe marile ecrane”, a glumit ea. Cameron Diaz are o avere estimată la 140 de milioane de dolari. Cameron și Benji Madden au o fetiță împreună pe nume Raddix Madden, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame purtătoare la 30 decembrie 2019 și împlinește în curând 10 luni.

Citește și:

Cameron Diaz nu-și face probleme cu mirosul de transpirație: „Nu folosesc deodorant”

Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani! Nimeni nu știa că aștepta un copil

Cameron Diaz, o carieră de peste 20 de ani la Hollywood

Atunci când rostești numele de Cameron Diaz, spui ”Masca” – 1994, ”Mari, cea cu vino-ncoa” – 1998, ”Vanilla Sky” – 2001 şi ”Îngerii lui Charlie”, între 2000 şi 2003. Blonda, care are o siluetă de fotomodel şi la cei 48 de ani, 1,73 metri înălţime, e una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, s-a măritat în 2015 cu Benji Madden, 42 de ani. Trei ani mai târziu a pus punct carierei şi a devenit casnică. ”Benji e cel mai frumos lucru din viaţa mea. Nu mai suport să dau autografe, să fac frumos pe covorul roşu şi să stau în lumina reflectoarelor. Pentru mine meseria de actriţă a fost stresantă pentru că mă obliga să mă comport artificial. Nu puteam fi eu însămi atunci când ieşeam în public. De când m-am pensionat, simt că am renăscut”, a declarat Cameron acum doi ani.

Mai multe