Cameron Diaz, mai fericită de când a renunțat la actorie: “E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

16 august 2021 17:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cameron Diaz este fericită de 7 ani la “pensie”. S-a dedicat cu totul creșterii fetiței ei, Raddix, în vârstă de doi ani.

De 7 ani, Cameron Diaz nu a mai jucat în nici un film și spune că e fericită la pensie. Actrița, în vârstă de 48 de ani, a spus într-un interviu recent că nu regretă deloc pentru că s-a pensionat. Este foarte fericită după ce a renunțat la cariera în cinema. Cameron a apărut ultima oară pe marele ecran, în filmul ”Annie”. Ea a explicat de ce a renunțat la actorie: ”Am decis că vreau alte lucruri de la viață. Am trecut prin lucruri grele atât de mult timp, lucrând, făcând filme, fără să am timp pentru viața personală. M-am oprit ca să mă focalizez pe viața personală, să stau cu familia mea, cu soțul”, a ținut să sublinieze vedeta. Micuța Raddix este totul pentru ea. ”Este cel mai bun lucru din câte mi s-au întâmplat”. Cameron şi-a şocat fanii când şi-a anunţat retragerea din industria filmului.

Cameron Diaz nu-și face probleme cu mirosul de transpirație: „Nu folosesc deodorant”

Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani! Nimeni nu știa că aștepta un copil Comentarii

Are o avere de 140 de milioane de dolari

După o carieră de peste 20 de ani, actrița a adunat o avere de 140 de milioane de dolari şi a decis să se dedice familiei. Când spui Cameron Diaz, spui ”Masca” – 1994, ”Mari, cea cu vino-ncoa” – 1998, ”Vanilla Sky” – 2001 şi ”Îngerii lui Charlie”, între 2000 şi 2003. Blonda, care are o siluetă de fotomodel şi astăzi, la 1,73 metri înălţime, e una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, s-a măritat în 2015 cu Benji Madden, 42 de ani. Trei ani mai târziu a pus punct carierei şi a devenit casnică. Cameron Diaz este fericită de 7 ani la pensie.

Mai multe